MINNESOTA-PÄIHDEHOITO

 

"Meillä kaikilla Maivitassa hoitotyötä tekevillä on omakohtainen toipumiskokemus"

Olemme yksityinen minnesota-mallia toteuttava päihdehoito. Päihderiippuvuuden lisäksi hoidamme peliriippuvuutta ja läheisriippuvuutta.

 

Hoitotyöstä vastaavilla henkilöillämme on pitkä kokemus minnesota-mallisesta päihdetyöstä sekä ammatillinen koulutus. Kaikilla työntekijöillämme on omakohtainen toipumiskokemus riippuvuudesta, joka antaa syvemmän ymmärryksen miten riippuvuus todella vaikuttaa elämään ja miten siitä voi toipua.

 

Hoitokeskuksessamme on 24 hoitopaikkaa. Hoitoon voi hakeutua omatoimisesti, läheisten auttamana, työnantajan hoitoonohjaaman tai oman kotipaikkakunnan maksusitoumuksella. Hoito toimii nonstop periaatteella, joten hoitoon pääsee lähes aina jo samana päivänä.

 

Hoitokokonaisuus pitää sisällään perushoitojakson 28 - 42 vrk, läheisviikonlopun ja jatkohoidon 48 kertaa. Läheisviikonlopun tarkoituksena on, että myös läheiset saavat ymmärryksen päihderiippuvuudesta sairautena ja pääsevät käsittelmään myös omia tuntemuksiaan. He usein myös viikonlopun aikana ymmärtävät kuinka päihderiippuvaisen päihteiden käyttö on vaikuttanut koko perheeseen.

 

Hoitotyössä lähdemme siitä, että päihderiippuvuus on sairaus, joka koskettaa aina myös läheisiä. Hoidon ensisijaisena ja ainoana tavoitteena on päihteettömyys ja sen myötä parempi elämä.

Peliriippuvuus on toiminnalinen sairaus jossa seuraukset ovat vakavia, taloudellisesti, psyykkisesti ja jopa fyysisesti. Peliriippuvuudessa ainoa hoidollinen tavoite on pelaamattomuus.

 

Hoitokeskuksellamme on joka perjantai infoluento päihderiippuvuudesta ja hoidostamme. Infoluento alkaa klo 17.30 ja siihen toivomme ilmoittautumista ennakkoon. Luennolla käsittelemme myös peliriippuvuutta ja läheisriippuvuutta.

 

Hoitokeskus sijaitsee osoitteessa Mainimentie 29 16900 Lammi.

 

Meille voi soittaa tai ottaa yhteyttä sähköpostitse

 

0400-315 069 tai info@maivita.fi

 

Lisää tietoa Maivitasta ja minnesota-hoidosta löydät täältä

YHTEYSTIEDOT

Mainiementie 12, 16900 LAMMI

 040 555 6957

etunimi.sukunimi@mainiemi.net

SEURAA MEITÄ